Az utolsó hegycsúcs

Megjelent: 2013. július 24. szerda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Kedves Pécsiek, Pécs közeliek és Hungario Résztvevők!

Örömmel tudatjuk, hogy most pénteken (26-án) 15h-kor nem csak egy egyszerű Hegycsúcs vetítésre vár Benneteket a pécsi Tudásközpont (7622 Universitas u. 2/A.), hanem a filmet követően egy izgalmasnak ígérkező kerekasztal beszélgetésre is sor kerül, ahol vendégeink lesznek Bense Zoltán hegymászó, aki személyes jó barátja volt Erőss Zsoltnak, Szabó-Molnár Bálint testvér, a Krisztus Légiója Kongregáció kispapja és Hegedűs Anna, a film fordítója, a forgalmazó képviseletében. A beszélgetés moderátora Martí Zoltán lesz. Szeretnénk ezzel a programmal Erőss Zsolt emléke előtt tisztelegni, a fizikai és lelki hegymászás értékeit megismertetni és betekintést adni a film hátterébe: hogyan is érkezett Magyarországra, kik készítették, milyen hatást váltott ki az emberekben, van-e jövője ennek a műfajnak a világban és hazánkban...

Szeretettel várunk mindenkit erre a kivételes alkalomra, ahol lehetőség nyílik majd a filmmel kapcsolatos kérdések felvetésére és személyes találkozásokra.

Szép napot kívánunk és a pénteki viszontlátásra:
Laczkó Andrea és Hegedűs Anna
Mission is Possible Csoport (forgalmazó)
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A pécsi vetítések mellett (26-a és 27-e 15h) még a budapesti Uránia mozi is kitartóan ajánlja a filmet: 30-án és 31-én lesz egy-egy vetítés de. 11h-kor.

A DVD továbbra is megvásárolható az előző posztolásban felsorolt helyszíneken.

Kép: Bense Zoltán az Alphubel csúcsán, a Matterhornnal és a Mont Blanc-kal a háttérben. Szívből köszönjük neki, hogy elvállalta felkérésünket a pénteki beszélgetésre!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share
comments
Találatok: 3651

Kiskunfélegyháza 2. számú választókerület