Olvasói levél_válasz

Megjelent: 2020. november 27. péntek Írta: Bense Zoltán

Olvasói levél

 

Èn règóta ismerem Bense Zoltán kèpviselő urat, mint a gyerekeim tanárját,mindig őszinte ,tisztelettudó emberkènt ismertem meg ès kiállok mellette most is. Ő mindent megtesz Fèlegyháza lakosságáèrt,nem tudom Eszik Bencènek az MSZP tagjának mi baja van Bense Zoltánnal.

 

Válaszom az olvasói levélre 

 

Köszönöm szépen elismerő sorait. Próbáltam megfelelni az élet különböző területein. Biztosan nem sikerült mindig, vagy olyan is előfordulhatott, hogy nem a megfelelő úton jártam.

De ha rájöttem, vagy rávezettek, hogy mi a helyes, akkor tudtam változtatni rajta és erre is törekedtem. Igen, engem a szüleim az őszinteségre, a tiszteletadásra neveltek. Természetesen ennek megadása kölcsönös és nem korfüggő. Talán ezért is volt korrekt a kapcsolat a diákokkal, mert tisztelettel voltam irántuk, ha éreztem, hogy ők is azok felém. Persze ezt kölcsönösen ki kell érdemelnünk. A képviselőség szolgálat, mindig is vallottam. Megtisztelő, de egyben óriási felelősség, ha valakit megválasztanak egyéni képviselőnek egy körzetbe. Az mellett, hogy a mi, a Nemzeti Fórum frakciója egy nagyon jól működő csapat vagyunk, sokat dolgozunk, talán nem tűnik szerénytelenségnek, de tényleg sokat teszünk a városért, polgármester úrral az élen. Rengeteg ötletünk van, igazi csapatmunka a miénk. Természetesen óriási segítséget kapunk a hivatal dolgozóitól! Köszönet nekik. Az ellenzék ha kell, bíráljon,mondják el véleményüket! A város érdeke viszont az lenne, azaz a lakosság érdeke, hogy az ellenzék a jó dolgokat támogassa, és el is ismernék a munkánkat. De nem.

Azt kell mondani, hogy megvagyunk nélkülük. Talán a legrosszabb, ami velünk történik, és rettentően rosszul esik, ha megkérdőjelezik a városvezetés jószándékát, minden alap nélkül szidnak, vádaskodnak, ócsárolva a munkánkat, ha sunyin támadnak, azzal a szándékkal, hogy tudatosan félrevezessék a lakosságot.

Hogy az említett személynek mi a baja velem?

Lehet, hogy igazán semmi. Nagy valószínűséggel jelenleg az a problémája, hogy én megírtam a "Vigyázat! Félegyháza nem erről szól" nevezetű posztomat. Részben őt idézve, "Zoli bácsinál" bizony elszakadt a cérna, pedig eddig is sokat nyeltem és tűrtem, tűrtük a hülyeségeit,inkorrekt irományait. Hisz tudtam, tudtuk, hogy ki (k) áll(nak) az ominózus közösségi név mögött. Azóta újabb írást felrakva, haladás, mert már aláírta a nevét, - „értetlenkedik”és sajnáltatja magát az oldalon. Értetlenül áll az események vonatkozásában és nemtelen támadásról filozófál. Nem érti, hogy „Zoli bácsi, volt batthyányis földrajz tanára” miért támadja őt alaptalanul?

Most sem a tényekről beszél,hogy nem mondott igazat, amikor 2 várost összehasonlította, és 2 különböző Covid tesztet rakott össze. Amit írt és képeket lementett, majd felrakott, az mindent elmond. Aki nem érti, az nem akarja megérteni. A szándékos félrevezetés miatt tudtommal a mai napig nem kért elnézést és bocsánatot a városvezetéstől, sem a lakosságtól a szándékos félrevezetésért, dezinformációért. Erre lehet, hogy várhatunk…

Köszönettel és tisztelettel üdvözli: Bense Zoltán

 

Mivel Eszik Bence nem megfelelő vitapartner, így nem válaszolok a minden bizonnyal tudatos provokációira. Az alul lévő, általa írottakban is látható, olvasható, hogy mindenről beszél, csak a tényekről nem. Tudatosan kerüli, hisz napnál világosabb, kinek van igaza. Erre egy egyszerű, józan fejjel gondolkodó ember rájön.

Többek között arról ír, hogy én „nemtelen támadást” intéztem ellene.

Sajnálatosan folytatja ferdítéseit, a lakosságot most is megpróbálja félrevezetni, hisz egy teljesen más témát feszeget, tereli a lényegről a figyelmet, hisz az számára kínos. Az általa felrakott képekről és hozzáfűzött szövegről nem beszél, amely 2 város Covid szűréséről szól, ami teljesen hamis, hazug képet fest. Azt meg sem említi.

 

 

Eszik Bence írása a Félegyháza Rólad Szól „facebook” oldalon

November 24. 21:07

 

Tisztelt Félegyháziak! Kedves Olvasók!

Többen írtak nekem az elmúlt órákban egy itt, a közösségi médiában megjelent poszt kapcsán, mely a Félegyháza Rólad Szól oldalt és személyemet támadja. Számomra különösen fájdalmas az, hogy ezt a nemtelen támadást Bense Zoltán képviselő úr (Zoli bácsi, volt batthyányis földrajz tanárom) a Fidesz helyi frakcióvezetője intézte ellenem. Bense képviselő urat soha nem támadtam személyében és a jövőben sem fogom.

A Félegyháza Rólad Szól immár hét éve működik. Az oldalt 8297-en követik, míg a csoporthoz 7419 ember csatlakozott a mai napig, ezzel Kiskunfélegyháza legnagyobb közösségi felülete jött létre.

Igen, szocialista vagyok, ebből sosem csináltam titkot, ahogy abból sem, hogy többekkel egyetemben magam is alapítója és szerkesztője vagyok a Félegyháza Rólad Szól közösségi felületeinek. Azonban ez nem baloldaliság vagy jobboldaliság kérdése, hiszen ez túlmutat a politikai oldalakon. A Félegyháza Rólad Szól alapvetően lokálpatrióta szellemiségű, nálunk olyan kritikus hangvételű hírek és cikkek is megjelenhetnek, amelyek a városi médiumok hasábjain nem. Mindig is fontos volt számunkra a helyiek véleménye, így a legtöbb esteben nem kinyilatkoztatással élünk, hanem kérdezünk és figyelünk az itt élők valós felvetéseire.

Jómagam is gyűlölőm a hazugságot, a feszültségkeltést és a manipulációt, így nehezen is viselem, mikor a kormánypárti helyi és országos vezetés részéről kívánnak minket kiszorítani a saját városunkból, a saját országunkból. Érdemes lenne frakcióvezető úrnak arról is véleményt nyilvánítani, hogy az elmúlt években, hogyan szorították ki az ellenzéki véleményeket a közpénzen fenntartott helyi médiumokból. Szerinte erkölcsi alapon rendben van-e az, hogy ellenzéki képviselők szinte nem vagy csak negatív kontextusban jelennek meg, véleményüket nem közlik, a városvezetés érdemben nem egyeztet velük, tájékoztatást sok esetben csak utólag adnak számukra?

A Félegyháza Rólad Szól oldal nem közpénzből működik. Bár sokan úgy vélik, hogy az oldal kizárólagosan az én kezem munkáját viseli – büszke is volnék, ha ez így volna – , de ez nem így van. A Félegyháza Rólad Szólt az itt élők alakítják. Ti, Önök vagytok azok, akik inspiráltok minket, azzal a sok-sok üzenettel, véleménnyel és szebbnél szebb képekkel, melyeket nap, mint nap megosztotok velünk.

Köszönjük, hogy vagytok! Vigyázzunk egymásra, vigyázzunk Félegyházára!

 

Eszik Bence

félegyházi lokálpatrióta,

a Félegyháza Rólad Szól szerkesztője,

az MSZP országos elnökségi tagja

 

Forrás: https://www.facebook.com/felegyhaza/posts/3325152184260029

 

 

Forrás: https://www.facebook.com/csanyi.polgarmester/photos/a.751228431604538/3575382222522464/

 

 

 

Forrás: https://www.facebook.com/mateantalnyirbator/photos/a.704629192934808/3670540243010340

 

Forrás: https://www.facebook.com/felegyhaza/photos/a.473747162733893/3321368711305043

 

 

Share
comments
Találatok: 2027

Kiskunfélegyháza 2. számú választókerület